KIERTUEELLA

Oulu
19.11.2017

Kirjailija ja suosittu luennoitsija
Tara Lange Oulussa 19.11.2017

Voimaa vihermehuista klo 11-13
Tikapuut rakkauteen klo 14-16

Vihdoinkin saamme Taran Ouluun!

Tara Lange on niitä luennoitsijoita joita jaksaisi kuunnella vaikka kuinka pitkään. Hän puhuu raikkaan rehellisesti, ilolla ja huumorilla, innostavasti ja rennolla asenteella.

Vihermehu -luennolla kuulemme Taran oman vaikuttavan ja inspiroivan tarinan siitä miten hän löysi vihermehut osaksi omaa ja perheensä elämää. Hän kertoo myös muiden mehustajien kokemuksia siitä mikä vaikutus mehuilla on ollut. Tutustumme mehustusprosessiin, saamme runsaasti vinkkejä raaka-aineista, mehustimista, rentouden ja helppouden maksimoinnista! Paikan päällä tehtyä mehua pääsee myös maistelemaan.

Tikapuut rakkauteen -teemasta Tara kertoo: ”Jos sallit tunteittesi johdattaa sinua, pysyt aina voimissasi. Jos tukahdutat tunteesi, pusket voimaasi vastaan. Tunteille antautuminen voi kuitenkin olla pelottavaa, jos et tunnista mitä tunnet, etkä ymmärrä miksi niin tunnet. Kun opit ymmärtämään tikapuun eri tasoja ja tunteittesi viestejä, uskallat antautua tuntemaan kaikkia tunteita. Näet ja koet jokaisella tikapuun tasolla ympäristösi eri tavalla, joten ymmärrys ja myötätunto itseäsi ja muita kohtaan lisääntyvät. Tikapuu on helppo työkalu jonka opit voit jakaa koko perheelle.”

SunHeart rentoutushoidot järjestää.
Paikka Oulun keilailutalon kokoustila Isokatu 97

Varmista paikkasi ostamalla lippu linkistä alla!
Suositus 11.11. mennessä. Paikkoja rajoitettu määrä.

Hinta 25€ + 25€
yhteishinta ennakkoon 40€
(sis. alv 24%)

Sunheart Ky tarjoaa elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisiin rentoutusmenetelmiin perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Hoitoja voidaan soveltaa erilaisiin tilanteisiin asiakkaan toiveista riippuen.

Liity postituslistallemme!

Tarjoamme tilaajillemme vain rentouttavaa asiaa, emme spämmää.