Oulu 04.03.2018

Kirjailija ja suosittu luennoitsija
Tara Lange Oulussa 04.03.2018

Lapsen tunne-elämä klo 10-12
Nojaa minuun -parisuhdeworkshop klo 13-18

Saamme jälleen Taran Ouluun!

Tara Lange on niitä luennoitsijoita joita jaksaisi kuunnella vaikka kuinka pitkään. Hän puhuu raikkaan rehellisesti, ilolla ja huumorilla, innostavasti ja rennolla asenteella.

Lapsen tunne-elämä

Tikapuut rakkauteen ja Äitipeli-kirjailija Tara Lange käy luennoillaan läpi eri tunnetasoja ja lapsen kehityskausia kahden ensimmäisen seitsemän vuoden syklin aikana.

Kaikki tunteesi ovat lapsen elämässä aina läsnä, mutta jokaisella syklillä on suurimmat opettajansa. Ensimmäisen syklin opettajina ovat häpeä ja syyllisyys, jotka auttavat lasta löytämään henkiset ja fyysiset rajat. Lapsi tarvitsee kaikenlaisia kokemuksia, jopa ihan ääripäitä, jotta voit mieltymyksensä ja luonnollisen tahtinsa löytää, ja mikä sen turvallisempi paikka opetella uutta kuin oma koti. Tämän syklin aikana lapsi kerää uskomuksensa itsestään ja tästä maailmasta.

Miten lapsen turvallisuuden tunnetta voi vahvistaa?
Miten voi parhaiten tukea lapsen oma-toimista oppimista?
Mikä on uhma-iän merkitys ja miten uhmaisen kanssa tulisi toimia?
Miten asettaa rajoja rakkaudella?
Mitkä ovat lapsen suurimmat tarpeet tällä syklillä?

Toinen sykli syventää ensimmäisen syklin opetuksia, nyt itsenäisen koululaisen ymmärryksellä. Sykli onkin vuorotellen tunnemyrskyä ja tyyntä, passiivista ja aktiivista, iloa ja onnistumisia, surua ja pettymyksiä. Apatia ja suru opettavat lasta kohtaamaan rohkeasti kaikkia omia tunteitaan ja ottamaan vastuuta itsestään ja maailmasta. Lapsen ns. perustunne alkaa muovautua ja kun vanhempi ymmärtää tämän ja muiden tunteiden merkityksen, hän osaa lempeästi tukea lapsen luontaista kehitystä.

Miten ylläpitää lapsen herkkyyttä ja samalla tukea itsenäistymistä?
Millainen kommunikaatio lapsen kanssa toimii?
Miten voit tukea lasta löytämään tasapainon tekemisen ja olemisen välillä?
Millä tavoin voit kannustaa vastuullisuuteen vaatimatta liikaa?
Mitkä ovat lapsen suurimmat tarpeet tällä syklillä?

Luento sopii kaikille 0-14-vuotiaiden vanhemmille. Lopussa on aikaa kysymyksille. Muistiinpanovälineet mukaan!

Nojaa minuun -parisuhdeworkshop

Tulkaa pysähtymään toistenne äärelle!

Taran inspiroiva ja suosittu parisuhdeluento joka on ollut varsinkin miesten mielestä aivan mahtava! Tara puhuu parisuhteesta ja sen herättämistä tunteista huumorilla, ei ikinä syyllistäen. Tara puhuu miesten ja naisten, maskuliinisen ja feminiinisen vastakohtaisuuksista sekä tarpeista. Luento herättää näkemään puolison aivan uusin silmin ja antaa konkreettisia työkaluja arkeen. Ymmärrys toistenne luontaisista taipumuksista tuo rauhaa ja huumoria suhteesenne!

Luennon ja pienen tauon jälkeen Satu ohjaa helppoja ja hauskoja oman ja toisen keskilinjan löytämisen, lempeänmukavan huomioimisen ja rentoutumisen harjoituksia shindolla. Shindo on loistava menetelmä oman ja toisen jännitysten kartoittamiseen, sulatteluun  ja aktiiviseen rentoutumiseen. Menetelmä sisältää paljon harjoituksia joita voi tehdä sekä yksin mutta niitä on erityisen kivaa tehdä yhdessä.

Tara Lange on kolmen lapsen äiti, vaimo, kirjailija, luennoitsija, valmentaja, retriittien järjestäjä ja Hidasta Elämää-bloggaaja. Tara on kirjoittanut kirjat: Vihermehu -luonnollinen energiajuoma, Äitipeli -selviydy voittajana ja Tikapuut rakkauteen – tunne elämäsi sekä tunne itsesi. Lue lisää www.taralange.fi

SunHeart rentoutushoidot järjestää.
Paikka Turusen sahan sali, Pikisaarentie 10

Rento vaatetus ja oma jumppa-alusta mukaan!

Varmista paikkasi ostamalla lippu linkistä(pian tulossa tähän)

Hinta Lapsen tunne-elämä 39€, Nojaa minuun 125€,
koko päivä 149€ sis. lounaan, kahdelle kokopäiväpaketti 280€
(sis. alv 24%)

Sunheart Ky tarjoaa elämyksellisiä rentoutushoitoja 20 vuoden kokemuksella. Japanilaisiin rentoutusmenetelmiin perustuvat hoidot mahdollistavat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja pysähtymisen arjen kiireiden keskellä. Hoitoja voidaan soveltaa erilaisiin tilanteisiin asiakkaan toiveista riippuen.

Liity postituslistallemme!

Tarjoamme tilaajillemme vain rentouttavaa asiaa, emme spämmää.